Tre caféaftener med temaet  familiehemmeligheder

Igen i efteråret har vi tre caféaftener med temaet ’familiehemmeligheder’. Det er stadig godt stof, ikke kun fordi det pirrer vores nysgerrighed at høre om andres familiehemmeligheder, men også fordi det giver os mulighed for at spejle vores egne.


Torsdag 14. september kl. 19.30

Vi lægger ud med ’Familiehemmeligheder i bibelen’ ved præst og leder af Grundtvig-Akademiet Ingrid Ank, som netop har fået udgivet et bind i serien ’Bibelen læst af…..’  hvor hun har skrevet om Samuelsbøgerne, der er fulde af kulørt forsidestof som hævn, mord, familieopgør, voldtægt, sex og kærlighed.

 

Torsdag 9. november kl. 19.30

Jesper Stein, journalist og forfatter, har ud over sin populære krimiserie om Axel Steen, skrevet to selvbiografiske bøger: ’Rampen’, som fik Læsernes bogpris i 2021, og ’Ædru’, der udkom i 2022. Med udgangspunkt i disse to vil han fortælle om sin families hemmeligheder.
 


Torsdag 23. november kl. 19.30

Michael Holbek vil ud fra sin debutroman ”Strøm”, som er en historie om almindelige menneskers ualmindelige liv, fortælle om arbejdet med at dykke ned i sin families liv og drømme for at forstå og forlige sig med, hvad han selv kommer af.  

 

Der kan købes vin, kaffe, te og chokolade, som kan nydes imens.